Mieszanka 80% mozzarella francuska tarta / 20% Cheddar tarty.
80% mozzarella francuska: (MLEKO krowie pasteryzowane, sól, kultury starterowe (w tym LAKTOZA), podpuszczka mikrobiologiczna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy); 20% Cheddar: (MLEKO krowie pasteryzowane, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury starterowe (w tym LAKTOZA)), substancja przeciwzbrylająca: skrobia ziemniaczana.
wartość energetyczna | 1347 kJ / 324 kcal |
tłuszcz | 24,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17,0 g |
węglowodany | 3,0 g |
w tym cukry | 0,4 g |
białko | 24,0 g |
sól | 1,5 g |
zawartość tłuszczu w suchej masie | 44.7 -45.7% |
gwarantowan data przydatności | 20 dni |
warunki przechowywania | od +2°C do +6°C |