DESKA SERÓW HISZPAŃSKICH: Ser Iberico i Średnio dojrzewający Hiszpański ser z mieszanki dwóch różnych rodzajów mleka.
Ser Iberico, Składniki: Surowe MLEKO krowie ( min. 35%), MLEKO owcze ( min. 20%),MLEKO kozie (min 30%), sól, podpuszczka, kultury starterowe, zawiera barwnik: E172, substancje konserwujące: E235, E202. Niejadalna skórka. Średnio dojrzewający Hiszpański ser z mieszanki dwóch różnych rodzajów Mleka, Składniki: MLEKO krowie pasteryzowane ( min. 82%), MLEKO owcze pasteryzowane (min. 3%), sól, podpuszczka, regulator kwasowości: chlorek wapnia: E-509, kultury starterowe, zawiera Jaja, zawiera barwnik: E172, substancje konserwujące : E235,E202. Niejadalna skórka.
wartość energetyczna | SER IBERICO: 1871kJ/451kcal Średnio dojrzewający Hiszpański: 1796kJ/433kcal |
tłuszcz | SER IBERICO: 37,9g Średnio dojrzewający Hiszpański: 39,3g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | SER IBERICO: 24,6g Średnio dojrzewający Hiszpański: 22,9g |
węglowodany | SER IBERICO: 1,2g Średnio dojrzewający Hiszpański: 1,8g |
w tym cukry | SER IBERICO: 1,2g Średnio dojrzewający Hiszpański: 1,8g |
białko | SER IBERICO: 26,5g Średnio dojrzewający Hiszpański: 26,3g |
sól | SER IBERICO: 0,80g Średnio dojrzewający Hiszpański: 1,4g |
zawartość tłuszczu w suchej masie | SER IBERICO: 37,9% Średnio dojrzewający Hiszpański: 39,3% |
Gwarantowana data przydatności | 30 dni |
Warunki przechowywania | od +4°C do +8°C |